3 نکته در دوره فتوشاپ:
دوره فتوشاپ حرفه ای می تواند برای افرادی که می خواهند وارد فیلد ادیت و روتوش عکس شوند مناسب باشد.
نرم افزار فتوشاپ که توسط شرکت Adobe عرضه می شود، مهم ترین و محبوب ترین نرم افزار طراحی و چاپ در بین طراحان دنیا محسوب می شود. جلوه های ویژه، مدیریت قوی لایه ها، ابزارهای قدرتمند انتخاب، رتوش دقیق تصاویر و همچنین پلاگین ها و فیلترهای قابل نصب در این نرم افزار عواملی هستند که طراحان حرفه ای را به سوی خود جذب کرده اند.
پیش از شروع یادگیری این نرم افزار در دوره فتوشاپ حرفه ای، لازم است به طور کلی، با محیط نرم افزار فتوشاپ آشنا شوید. این شناخت باعث می شود که بتوانید به سادگی به دستورات مورد نظر خود در فتوشاپ دسترسی پیدا کرده و از آنها استفاده کنید. پس از اجرای نرم افزار، وارد محیطی می شوید که به گونه ای طراحی شده است که حداکثر فضای کاری را در اختیارشما قرار می دهد.
این قسمت از محیط فتوشاپ که بیشترین فضای برنامه را به خود اختصاص داده است، برای باز کردن فایل ها و طراحی در نظر گرفته شده است. برای داشتن فضای کاری بیشتر و تسلط به تصاویر، بهتر است وضوح مانیتور خود را حداقل در مد 1024 در 768 قرار دهید. طراحان حرفه ای در هنگام کار با تصاویر، حتی نوار ابزار و پانل ها را مخفی می کنند تا فضای کاری خود را افزایش دهند. این کار با تسلط به میانبرهای برنامه و تمرین زیاد امکان پذیر است.
در زمان انتخاب کلاس فتوشاپ مناسب به نکات زیر دقت کنید:
- استاد مناسب و با تجربه
- سرفصل مطالب
- تمرین های دوره فتوشاپ
در دوره فتوشاپ فاواگستر، فرض را بر این می گذاریم که دانشجو هیچگونه دانش قبلی راجع به نرم افزار ندارد و می خواهد همه چیز را از صفر شروع کند. ابتدا ابزارهای نرم افزار معرفی خواهد شد و توضیح می دهیم چگونه از این ابزارها استفاده کنیم. پس از آن به سراغ کارهای عملی می رویم. مواردی که در این کلاس آموزش می بینید عبارتند از:
- رتوش عکس در فتوشاپ
- طراحی پوستر
- طراحی عکس های متحرک در فتوشاپ
- طراحی عکس های سایت
- ادیت عکس های قدیمی و تبدیل آنها به عکس های جدید
- طراحی کارت ویزیت
- طراحی استند
- خلق تصاویر فتومنتاژ و بسیاری از کارهای دیگر
شاید در وهله اول، کار با این نرم افزار ساده به نظر بیاید اما باید بدانیم نرم افزار فتوشاپ جزو نرم افزارهایی است که فوت و فن زیادی می طلبد و چنانچه با این فوت و فن ها آشنا نباشید، در کار با آن به مشکلات زیادی برمی خورید. در دوره فتوشاپ حرفه ای فاواگستر سعی بر آن است که چالش های موجود در کار با فتوشاپ برطرف گردد و دانشجویان با گیر و گورهای آن آشنا شوند و بتوانند به عنوان یک طراح حرفه ای در بازار به فعالیت مشغول شوند.
فیلترهای فتوشاپ همان جلوه های ویژه هستند که به تصاویر اعمال می شوند. فیلترها قادر به ساخت مواد و رتوش تصویر نیز هستند. توجه کنید که فیلترها برخلاف افکت ها قابل ویرایش نیستند؛ مگر آنکه از لایه های هوشمند استفاده کنید. فیلترها در منوی فیلتر قرار دارند و به همه ی تصاویر به جز تصاویر نوع بیت مپ اعمال می شوند. برخی از فیلترها ممکن است در مدهای 16 و 32 بیت در کانال، در دسترس نباشند. همچنین برخی از آنها تنها در مد RGB کار می کنند. به همین دلیل، بهتر است تصاویر خود را در مد RGB ویرایش کنید. در هنگام کار با فیلترها لازم است به نکات زیر توجه داشته باشید:
- پیش از اعمال فیلترها، مطمعن شوید که در لایه ی مورد نظر قرار دارید.
- لایه ای که به آن فیلتر اعمال می شود نباید مخفی باشد
- با انتخاب قسمتی از یک لایه می توانید فیلتر را به بخشی از آن اعمال کنید.
- اگر اعمال فیلتر طول کشید، با فشردن دکمه ECS اعمال فیلتر را متوقف کنید.
سرفصل دوره فتوشاپ مقدماتی تا پیشرفته
– معرفی کلی محیط نرم افزار فتوشاپ
– آشنایی با مدهای مختلف تصویر
– آموزش کامل لایه ها در فتوشاپ
– آموزش کامل ابزار های نوار ابزار فتوشاپ
– آموزش جامع ابزارهای Select
– آموزش تبدیل حروف به Shape و اعمال تغییرات در فتوشاپ
– آموزش ابزار Gradient
– آموزش کار با Pen در فتوشاپ
– آموزش صفر تا صد رتوش عکس و پرتره در فتوشاپ
– آموزش فیلترگذاری روی عکس در فتوشاپ
– تغییر رنگ تصاویر در فتوشاپ
– طراحی تصاویر وب سایت در فتوشاپ
– طراحی لوگو در فتوشاپ
– طراحی بنر در فتوشاپ
– طراحی بروشور در فتوشاپ
– مونتاژ تصاویر در فتوشاپ
– آموزش کار با Layered Mask
– طراحی کارت ویزیت در فتوشاپ
ایجاد طیف رنگی در فتوشاپ (آموزش کامل گام به گام)
طیف های رنگی در فتوشاپ بسیار ارزشمند و پر کاربرد هستند، با استفاده از آنها می توانید متن ها و شکل ها را پر کنید، با تنظیم تصویر Gradient Map یک عکس را رنگ آمیزی کنید و یا افکت های رنگی با سبک لایه Gradient Overlay اضافه کنید و بسیاری موارد دیگر. طیف های رنگی یک روش عالی برای اضافه کردن حس و گیرایی بیشتر به یک تصویر یا طرح مسطح و یکنواخت می باشند.